Gratis bezorging vanaf €200,         Bezoek onze fysieke winkel          Veilig winkelen en betalen

Wij verkopen uw wapen voor u

De eerste twee jaar zal er een commissie van 25% van de eerst aangegane verkoopprijs ingehouden worden bij de verkoop van het wapen. Alle in consignatie gegeven wapens welke na twee jaar, na de datum van inlevering, nog niet zijn verkocht, zal de commissie worden verhoogd naar 50% van de eerst aangegane verkoopprijs. Alle in consignatie gegeven wapens welke na vier jaar, nog niet zijn verkocht, zal de commissie worden verhoogd naar 75% van de eerst aangegane verkoopprijs. Alle in consignatie gegeven wapens welke na vijf jaar, na bovengenoemde datum, nog niet zijn verkocht, zullen volledig vervallen aan HY5.TECH B.V.

 

Doordat er een deugdelijke administratie moet worden bijgehouden, en wij bij politie controles onze medewerking zullen moeten verlenen, zijn wij genoodzaakt de volgende kosten in rekening te brengen:

 

Kosten

 

  • € 10,- p/m voor een handwapen
  • € 15,-,00 p/m voor een geweer

 

Deze kosten dienen telkens voor 1e van de maand op de rekening van HY5.Tech B.V. te zijn bijgeschreven. Wapens dienen schoongemaakt aangeleverd te worden, indien dit voor u niet mogelijk is, kan HY5.TECH B.V. dit tegen een vergoeding voor u te verzorgen.