Gratis bezorging vanaf €200,         Bezoek onze fysieke winkel          Veilig winkelen en betalen

Over ons

HyTecArms vindt zijn oorsprong in,  groothandel in schietsportartikelen. We zijn van een aantal grote merken de vertegenwoordiger voor de Nederlandse markt. We doen ook verkoop, advies ,en service aan overheid, particulieren, en schiet sportclubs. U kunt ons mailen voor vragen over producten, en advies. We hebben verkoop via ons webshop te vinden op deze website of een bezoek op afspraak in ons locatie in Amsterdam.

 

We proberen u professionele en persoonlijke service in combinatie met producten van topkwaliteit aan te bieden. Door onze goede netwerk in deze branche kunnen we vele producten bestellen, en leveren.

 

We zijn continu  aan het oriënteren, en onderzoeken of we betere merken ,en producten in ons assortiment kunnen opnemen.

 

We zijn een erkend wapenhandel we leveren vuurwapens enkel aan de gerechtigde personen volgens WWM. Luchtdrukwapens geld een minimaal leeftijd van 18 jaar, op vertoon van een geldig ID. Airsoft kunnen we enkel leveren aan mensen die deze sport beoefenen met een geldig NABH lidmaatschap.

 

Sportschutters, en jagers zijn bij ons van harte welkom voor hun nodige spullen. We ontvangen jullie graag om te helpen op jullie wensen te bespreken. Dit kan alleen op afspraak.

 

U kunt ook terecht bij ons voor onderhoud, reparatie, opslag van uw wapen.